Ndërlidhjet

HAGË


Procesi gjyqësor i të akuzuarit Sllobodan Millosheviq do të vazhdoj më 14 korrik, kanë bërë të ditur gjyqtarët e përfshirë në këtë rast. Gjyqtari Patrick Robinson ka kërkuar nga sekretariati gjyqësor që ta propozoj avokatin, i cili do të mund të imponohej si mbrojtës i zotit Millosheviq, nëse gjyqtarët vendosin se diç e këtillë është e domosdoshme. Dje ish presidenti jugosllav, për shkaqe shëndetësore nuk ishte në gjendje ta filloj mbrojtjen e tij. Sllobodan Millosheviqi akuzohet për krime lufte, për krime kundër njerëzimit, për gjenocid, në Bosnjë, në Kroaci dhe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG