Ndërlidhjet

SHKUP


Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE ka njoftuar se sot do të bllokojë rrugët magjistrale dhe rajonale në shenjë proteste ndaj ndarjes së re territoriale të Maqedonisë.
Është njoftuar se rrugët do të bllokohen nga ora 18 deri në orën 21 për tri ditë me radhë.
Qeveria e Maqedonisë po e shqyrton një organizim të ri territorial në vend, numrin e komunave si dhe gjuhën që do të përdoret në to.
Sic bëhet e ditur organizimi territorial do të bëhet në Shkup, Strugë dhe Kërçovë.
XS
SM
MD
LG