Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përkundër kundërshtimeve të Misionit të Kombeve të
Bashkuara, Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot
amendamentet e propozuara nga komisioni parlamentar
për ndryshimin e Kornizës Kushtetuese. Deputetët
shumicë, siguruan numrin e nevojshme të votave dhe pas
miratimit të amendamenteve, ato sipas procedurës do
t’i dërgohen për shqyrtim zyrës ligjore të shefit të
UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG