Ndërlidhjet

TIRANË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, ka kërkuar nga botuesit dhe gazetarët në Shqipëri më shumë profesionalizëm dhe më pak varshmëri nga interesat ekonomike të pronarëve gjatë raportimit të ngjarjeve.
Shefi i misionit të OSBE-së në Tiranë, Osmo Lipponen, ka deklaruar se shqiptarët janë gjithmonë e më shumë dyshues ndaj asaj që paraqitet në media.
Shqipëria ka 126 radio e televizione si dhe 22 gazeta të përditshme.
XS
SM
MD
LG