Ndërlidhjet

BARCELONË


Keqinterpretimi i fesë islame ka cuar në dhunë dhe terrorizëm, ka deklaruar fituesja e cmimit Nobel për paqe në vitin 2003, iranianja, Shirin Ebadi, në një konferencë ndërkombëtare mbi besimet fetare që po zhvillohet në Spanjë.
Ebadi ka theksuar se të drejtat e njeriut dhe demokracia nuk janë në kundërshtim me fenë islame.
XS
SM
MD
LG