Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përkundër kundërshtimeve të Misionit të Kombeve të
Bashkuara, Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot amendamentet e propozuara nga komisioni parlamentar për ndryshimin e Kornizës Kushtetuese. Sipas ligjvënësve, gjatë periudhës së ardhshme KK do të quhet Kushtetutë e Përkohshme. Deputetët shumicë, siguruan numrin e nevojshme të votave dhe pas miratimit të amendamenteve, ato sipas procedurës do t’i dërgohen për shqyrtim zyrës ligjore të shefit të UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG