Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në ditën e dytë të vizitës së tij në Kosovë, nënsekretari amerikan i shtetit për cështje politike, Marc Grossman ka vizituar sot paradite Fushë-Kosovën, ku po kryhet rindërtimi i objekteve të banimit, të dëmtuara gjatë trazirave të marsit. Ai ka thënë se suksesi i rindërtimit dhe i kthimti të të zhvendosurve do të ishte sukses edhe për Kosovën
Kreatori i dokumentit "Standardet për Kosovën", u ka kërkuar udhëheqësve kosovarë një punë më dinamike në përmbushjen e standardeve.
XS
SM
MD
LG