Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka miratuar njëzëri zgjatjen e misionit të NATO-s në Bosnjë edhe për 6 muaj. Ky mision së pari u vendos në Bosnjë në vitin 1995, me pwrfundimin e luftws dhe kishte nw pwrbwrje tw tij 60 mijë trupa, derisa aktualisht numëron 7 mijë ushtarë.
XS
SM
MD
LG