Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Gjendja e të drejtave të njeriut në Kosovë është nën minimumin e standardeve të pranuara ndërkombëtare”, ka thënë sot ombudspersoni Marek Antoni Novicki. Këto komente, ai i bëri gjatë paraqitjes së raportit vjetor mbi gjendjen e të drejtave të njeriut në Kosovë. Ai mëtutje tha se "as pas pesë vitesh të ardhjes së forcave ndërkombëtare në Kosovë, komuniteteve pakicë nuk iu garantohet e drejta për jetë, për punë dhe liri të lëvizjes".
XS
SM
MD
LG