Ndërlidhjet

PODGORICË


Ligjvënësit e Malit të Zi kanë miratuar mbrëmë flamurin e ri, himnin kombëtar dhe kanë shpallur 13 korrikun ditë shtetërore. Kryetari i Parlamentit, Ranko Krivokapiq, përshëndeti këtë lëvizje, duke thënë se Mali i Zi për herë të parë i ka tri simbole shtetërore.
Ai tha se rruga për pavarësinë e Malit të Zi është e pakthyeshme. Nuk ka pasur reagime të menjëhershme nga ana e Serbisë.
XS
SM
MD
LG