Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan ka thënë se në përpjekjet për të ndalur përhapjen e SIDA-së duhet i njëjti përkushtim sikur në luftën kundër terrorizmit.
Annani u ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara që të udhëheqin luftën globale kundër epidemisë.
Annani ka krahasuar SIDA-në me armët për shkatërrimin në masë, duke thënë se tashmë nga virusi HIV kanë vdekur 20 milionë jerëz dhe janë infektuar 38 milionë të tjerë.
XS
SM
MD
LG