Ndërlidhjet

BEOGRAD


Popullsia hungareze e Vojvodinës ka ngritur shqetësimin se dhuna kundër tyre dhe përfaqësuesve politikë të këtij komuniteti është në rritje dhe ka kërkuar nga Beogradi që t'i jepet fund akteve të tilla.
Sulmet me motive etnike dhe kundër varreve të hungarëzëve kanë njohur rritje të dukshme 6 muajt e fundit.
XS
SM
MD
LG