Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i Shtyllës IV të UNMIK-ut, Nikolaus Lambsdorff ka thënë se në marrëveshje me shefin aktual të UNMIK-ut, Charles Brayshaw, Jesper Dick është zgjedhur ushtrues i detyrës së menaxherit të AKM-së. Lambsdorff gjatë një konferencë me gazetarë tha se AKM do të shpallë sot valën e tretë të privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore, në bazë të rregullave dhe politikave operacionale të përgatitura në përputhje me rekomandimet e Nju Jorkut. Në valën e tretë të privatizimit që u paralajmërua 10 ditë më parë, do të privatizohen 1ë ndërmarrje, ë prej të cilave me “spin-off” special.
XS
SM
MD
LG