Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin ka urdhëruar një riorganizm të Shërbimit Federal të Sigurisë, që do t'i japë drejtorit statusin e një ministri të kabinetit.
Agjencia Interfax citoi zëvendësdrejtorin e këtij shërbimi Yevgeney Lovyrev të ketë thënë se vendimi i nënshkruar nga Putini, ka për qëllim që ta bëjë agjencinë më efektive, që të shpejtojë procesin e marrjes së vendimeve dhe të qartësojë ndarjen e pushteteve.
XS
SM
MD
LG