Ndërlidhjet

PARIS


Presidenti francez Jacques Chirac tha se votuesit francez dhe jo parlamenti do të vendosin nëse duan ose jo ta ratifikojnë kushtetutën e BE-së vitin e ardhshëm.
Chirac ka thënë se populli francez është drejtpërdrejt i brengosur rreth kushtetutës prandaj edhe do të konsultohen për këtë me anë të referendumit.
XS
SM
MD
LG