Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri në dorëheqje i Republikës së Çekisë, Vladimir Shpidla, gjatë një vizite në Prishtinë, deklaroi se duke pasur parasysh gjendjen e përgjithshme politike dhe sociale e ardhmja mund të sjellë komplikime në Kosovë. “Nuk mendoj që statusi i Kosovës do të qartësohet së shpejti, ndërsa do të duhej të kishte një mbikëqyrje më të madhe nga ana e Bashkimit Evropian”, tha kryeministri Shpidla.
XS
SM
MD
LG