Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria shqiptare miratoi nje paketë ligjesh antimafia, ne perpjekje per te forcuar luften kunder krimit te organizuar dhe korrupsionit. Kjo pakete ligjesh synon te ashpersoje masat ndeshkimore ndaj grupeve te krimit te organizuar, duke perfshire per here te pare edhe te drejten e sekuestrimit te pasurise se dyshuar se rrjedh nga aktivitete te paligjshme.
Pritet që kjo pako ligjesh të miratohet edhe nga Parlamenti shqiptar.
XS
SM
MD
LG