Ndërlidhjet

SARAJEVË


Përfaqësuesi i lartë i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnje Pedi Eshdaun ka thënë se komuniteti ndërkombëtar nuk ka për qëllim që përgjithmonë të ndërprejë punën e Partisë Demokratike Serbe.
Eshdaun precizoi se shkarkimi nga ana e tij e 59 zyrtarëve të Republikës Serbe nuk paraqet sulm mbi këtë vend dhe as mbi këtë parti.
Ai theksoi se kishte marrë këtë vendim, sepse nuk ka mundur të lejojë që e ardhmja e Bosnjes të jetë peng i disa njerëzve të papërgjegjshëm, që mendojnë se më mirë është të merren me korrupsion dhe t'i lënë të lirë kriminelët e luftës sesa hapja e vendeve të reja të punës dhe siguria e paqja për të gjithë banorët e vendit.
XS
SM
MD
LG