Ndërlidhjet

GAZË


Disa persona të armatosur kanë sulmuar një zyrë të Shërbimti të Zbulimit palestinez në kampin e refugjatëve Younis dhe kanë hapur zjarr mbi rojet e sigurisë. Incidenti pason valën e rëmbimeve në Rripin e Gazës, që shtynë Jaser Arafatin të bëjë reforma në shërbimin e sigurimit, në përputhje me kërkesat e negociatorëve ndërkombëtarë.
Megjithatë, vendimi i Arafatit që të zgjedh të afërmin e tij, Musa Arafatin në krye të shërbimit të sigurisë, ka shkaktuar protesta në rrugë.
XS
SM
MD
LG