Ndërlidhjet

RAMALLAH


Kryeministri palestinez, Ahmed Qurei konfirmoi sot se liderit Yasser Arafat i ka paraqitur dorëheqjen për shkak të gjendjes së kaosit dhe të mosrespektimit të ligjit. Mëtutje zoti Qurei tha ende nuk ka marrë përgjigjje lidhur me dorëheqjen e tij:
- Kjo ishte letër e dorëheqjes dhe deri tash, unë nuk kam marrë përgjigjje me shkrim. Konsideroj se dorëheqja qëndron, tha zoti Qurei.
XS
SM
MD
LG