Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi i Kontaktit takon sot liderët politikë dhe institucionalë shqiptarë e serbë të Kosovës. Pritet që në takim të prezantohet plani i përbashkët për decentralizimin, si dhe të diskutohet ecuria e përmbushjes së standardeve, dialogu ndëretnik e rindërtimi i objekteve të dëmtuara gjatë trazirave të marsit. Takimi i fundit i Grupit Përkrahës për Kosovën është mbajtur muajin e kaluar dhe përfundimet kryesore ishin krijimi i “Grupit Këshilldhënës për Sigurinë e Kosovës” dhe “Mekanizmi i përbashkët drejtues në procesin e implementimit të standardeve”.
XS
SM
MD
LG