Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Situata pas trazirave të marsit është përmirësuar dukshëm dhe përkushtimi i NATO-së për Kosovën nuk ka ndryshuar pas këtyre trazirave". Kështu ka vlerësuar gjenerali gjerman Harald Kujat, i cili për dy ditë kryesoi në Kosovë një delegacion 40 anëtarësh të Komitetit Ushtarak të NATO-së.
Hajat ka thënë në një konferencë për gazetarë se nuk parashihet reduktimi i forcave të NATO-së në Kosovë.
XS
SM
MD
LG