Ndërlidhjet

SHKUP


Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, përmes një letre drejtuar opinionit publik ka thënë se parimi kryesor me të cilin janë udhëhequr negociatat për decentralizim ka qenë ruajtja e integritetit të shtetit. "Po dëgjoj së përmes organizimit të ri territorial partnerët në qeveri kanë vendosur që ta ndajnë Maqedoninë, por është fakt, se nuk ekzistojnë zgjidhje territoriale për çështjet etnike dhe këto parime të Marrëveshjes Kornizë janë pjesë e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë”, ka thënë ndër të tjera Ahmeti, në letrën e tij.
XS
SM
MD
LG