Ndërlidhjet

JERUSALEM


Lideri palestinez Yaser Arafat dhe kabineti i tij po takohen në një sesion të jashtëzakonshëm për të vendosur rrteh dorëheqjes së ofruar të kryeministrit Ahmed Qurei. Ndërkohë, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan ka paralajmëruar se Autoriteti Palestinez është duke u ballafaquar me krizë serioze, që mund ta pengojë procesin e paqes me Izraelin.
"Është krizë serioze dhe kryeministri Qurei është në qendër të saj. Mendoj se Arafati duhet të dëgjoj kryeministrin dhe anëtarët tjerë të kabinetit dhe të ndërmarrë hapa të nevojshëm për të vënë situatën nën kontroll", ka thënë Annan.
XS
SM
MD
LG