Ndërlidhjet

BRAZILIA


Studiuesit kanë vendosur Brazilin si një ndër 10 vendet e para në botë që shkakton ndotjen e ajrit dhe ndikon në prishjen e baraspeshës së mjedisit dhe ngrohjen e planetit. Dëmi kryesor i shkaktuar nga Brazili për planetin është cpyllëzimi i pyjeve tropikale të Amazonës.
XS
SM
MD
LG