Ndërlidhjet

PRAGË


Janë mbushur 35 vjet nga zbritja në Hënë e njeriut të parë, astronautit amerikan Neil Armstrong.
"- Baza e qetë këtu. Shqiponja është ulur."
- Ti je ulur, këtu jemi të gjithë dhe më në fund po marrim frymë lirisht"
Është ky dialogu i zhvilluar mes Armstrong dhe qendrës së NASA-s pas uljes së tij në Hënë.
"Ky është vetëm një hap i vogël për njeriun, por arritje e jashtëzankonshme për njerëzimin", ka komentuar Armstrong pas qëndrimit në Hënë.
XS
SM
MD
LG