Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paneli i Posacëm i UNMIK-ut, që vepron në bazë të Kornizës Kushtetuese ka miratuar 7 shtesa në ligjin kundër diskriminit.
Ky ligj ishte hartuar nga Qeveria e Kosovës dhe ishte miratuar nga Kuvendi i Kosovës.
Ndryshimet janë bërë pas vërejtjeve të paraqitura nga koalicioni "Kthimi".
XS
SM
MD
LG