Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sandy Berger, këshilltari për cështjet e sigurisë kombëtare në kabinetin e ish presidentit Clinton, është nën hetime pas zhdukjes së dokumentave të një rëndësie të vecantë që lidheshin me terrorizmin. Incidenti ka ndodhur derisa Berger po rishihte dokumentat që duhet t'i dorëzoheshin komisionit të pavarur që hetonte ngjarjet e 11 shtatorit.
Shtëpia dhe zyra e Bergerit janë kontrolluar nga FBI-ja.
XS
SM
MD
LG