Ndërlidhjet

HAGË


Tribunali Ndërkombëtar për Krime Lufte po shqyrton ndarjen e aktakuzave kundër ish presidentit jugosllav Sllobodan Millosheviq.
Lëvizja me siguri se do të bëjë që gjyqi të marrë më shpejt vendime lidhur me akuazat e ndara që e ngarkojnë Millosheviqin për krime lufte në Bosnje, Kroaci dhe Kosovë.
Gjykatësi i Tribunalit ka kërkuar nga Millosheviqi, i cili po vetëmbrohet që t'i përgjigjet propozimit sa më shpejt.
XS
SM
MD
LG