Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti serb Boris Tadiq tha në fund të vizitës së tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, se Serbia ka shansë të re për bashkëpunim me vendet më me ndikim më botë, dhe se bazë për këtë është përmbushja e obligimieve ndërkombëtare në radhë të parë, me Tribunalin e Hagës.
"Me bashkëpunimin me Tribunalin zgjidhet problemi më i madh. Pastaj vijmë në një situatë që të flasim me më tepër kredibilitet për Kosovën, për ndihmat financiare dhe investimet në vend, ka thënë Tadiq.
XS
SM
MD
LG