Ndërlidhjet

STRASBURG


Presidenti i sapozgjedhur i Bashkimit Evropian ka hedhur poshtë mundësinë e anëtarësimit në BE të Shqipërisë dhe të vendeve tjera të Ballkanit Perëndimor. Duke folur, pak pasi Parlamenti Evropian konfirmoi emërimin e tij, Barroso tha se Bashkimi Evropian nuk duhet të shikojë në të ardhmen e afërt zgjerimin me anëtarë të tjerë të Ballkanit Perëndimor.
XS
SM
MD
LG