Ndërlidhjet

KIJEV


Ekipet shpëtimtare kanë gjetur trupat e pajetë edhe të tre minatorëve
të tjerë ukrainas, duke sjellur kështu në 34 numrin e viktimave gjatë
eksplodimit të javës së kaluar në një minierë në jug të Ukrainës.
Ekipet e hetimit janë duke punuar në gjetjen e shkaqeve të shpërthimit. Vlen të theksohet se minierat në Ukrainë konsiderohen si më të rrezikshmet në botë,duke pas parasysh pajisjet e punës shumë të vjetra dhe të dëmtuara.
XS
SM
MD
LG