Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministrat e Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe të Malit të Zi janë pajtuar sot që të intensifikojnë bashkëpunimin në mes të policive të të dy vendeve në luftimin e krimit të organizuar, vecanërisht trafikimit të qenieve të gjalla dhe drogës.
XS
SM
MD
LG