Ndërlidhjet

KARTUM


Autoritetet e Sudanit e kanë hedhur poshtë rezolutën e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, e cila kërkon që në afatin prej 30 ditësh të ndalen masakrat në provincën Darfur. Zëdhënësi i qeverisë së Sudanit, Al-Zahave Ibrahim Malik ka thënë se kjo rezolutë nuk është në harmoni me një marrëveshje të mëhershme që e kishin arritur qeveria e Sudanit dhe Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG