Ndërlidhjet

DAKA


Jetët e miliona njerëzve po rrezikohen nga sëmundjet dhe uria pas vërshimeve më të mëdha në Azinë Jugore. Vërshimet kanë ndotur ujin e pijshëm dhe kanë shkatërruar rezervat e ushqimit në Indi dhe Bangladesh.
Deri tash në Bagladesh kanë vdekur 650 njerëz, dhe numëri i njëtë i viktimave ëshët regjistruar edhe në Indi.
XS
SM
MD
LG