Ndërlidhjet

HAGË\ZAGREB


Tribunali i Hagës ka urdhëruar lirimin me kusht të 6 kroatëve të Bosnjes të akuzuar për krime lufte. Ndërkohë, ish gjenerali kroat i Bosnjes Tihomir Bashkiq, është liruar sot dhe ka arritur në Zagreb, pasi Tribunali e shfajësoi atë nga 17 akuza duke i shkurtuar dënimin nga 45 në 9 vjet. Blashkiq ka vuajtur dënimin prej 8 vjet e 4 muaj.
XS
SM
MD
LG