Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u i rekomandoi Qeverisë së Kosovës të anulojë tenderin për operatorin e dytë mobil në Kosovë, për shkak të parregullsive në procedurat e tenderimit. Ky hap u morr pas raportit të përgatitur nga katër ekspertë të pavarur ndërkombëtarë nga Britania e Madhe, Irlanda dhe Finlanda.
XS
SM
MD
LG