Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush, ka nënshkruar vendimin për 25 miliardë dollarë shtesë për operacionet në Irak dhe Afganistan.
nc080532
"Ky vendim i jep 25 miliard si fonde ndihme të jashtëzakonshme për operacionet aktuale në Afganistan dhe në Irak, që janë në ballë të frontit në luftën kundër terrorit", tha Bush.
Ndërkaq buxheti i propozuar për mbrojtjen për vitin fiskal që fillon në tetor ëshët 417 miliard dollarë.
XS
SM
MD
LG