Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretariati i Këshillit Qëndrorë Zgjedhor dhe Misioni për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian në Kosovë kanë nënshkruar sot një Memorandum Mirëkuptimi me Policinë e Kombeve të Bashkuara dhe forcat paqëruajtëse të KFOR-it. Ky memorandum është nënshkruar, me qëllim që zgjedhjet e përgjithshme, që do të mbahen më 23 tetor në Kosovë, të jenë të lira, demokratike, transparente dhe gjithëpërfshirëse, dhe si të tilla të zhvillohen në një ambient të qetë e të sigurtë,
XS
SM
MD
LG