Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë Boris Tadiq ka biseduar sot me oumbudspersonin e Kosovës, Marek Antoni Novicki rreth situatës aktuale në Kosovë, zgjedhjeve parlamentare si dhe procesin e decentralizimit. Është rënë dakord për domosdoshmërinë e rrespektimit të planit të Qeverisë së Serbisë, si propozim legjitim për decentralizimin e Kosovës, thuhet në komunikatën e zyrës së presidencës serbe.
Tadiq me këtë rast e ka theksuar rëndësinë e rolit më aktiv të shtetit serb në Kosovë.
XS
SM
MD
LG