Ndërlidhjet

TIRANË


"Nëse zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri, nuk janë të lira dhe të drejta, dhe nëse nuk mbahen në përputhje me standardet evropiane, Bashkimi Evropian do të ndërprejë negociatat me Shqipërinë rreth marrëveshjes së asociim stabilizimit", ka thënë shefi i zyrës së Bashkimit Evropian në Tiranë, Lutz Salsman.
Salsman, ka kërkuar nga politikanët shqipëtarë të distancohen nga tregu i zi ekonomik, që njëherit dëmton zhvillimet pozitive në vend.
XS
SM
MD
LG