Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka bërë sot thirrje publike për pjesëmarrje në zgjedhjet e përgjithshme parlamentare më 23 tetor.
"Në përpjekje për të dhënë ndihmën maksimale në mbajtjen e zgjedhjeve sa më gjithëpërfshirëse, i ftoj të gjithë qytetarët e Kosovës, dhe në veçanti komunitetin serb, që të marrin pjesë në zgjedhjet e përgjithshme parlamentare", thuhet në thirrjen e Kryeministrit.
"Vota juaj është votë për të ardhmen tuaj dhe për vendin tuaj në institucionet e Kosovës", theksohet në këtë thirrje të kryeministrit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG