Ndërlidhjet

SHKUP


Policia maqedonase në bashkëpunim me policinë e UNMIK-ut kanë arritur të zbulojnë vendndodhjen dhe të shpëtojnë 4-vjeçarin e rrëmbyer të martën para dyerve të shtëpisë së tij në Dremjak të Ferizajt. Policia ishte informuar se Argjend Muhagjiri ishte parë në një shtëpi në Maqedoni më 7 gusht. Fëmia tashmë është kthyer në kthyer në familjen e tij. Prindërit e tij kishin deklaruar se një ditë pas rrëmbimit, një person përmes telefonit u ka kërkuar atyre 100 mijë € për lirimin e të birit, i cili sipas telefonuesit thuhej se gjendej në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG