Ndërlidhjet

PODGORICË


Shefat e Policive të vendeve Ballkanike janë dakorduar sot që ta shtojnë bashkëpunimin ndaj kërcënimeve të mundshme terroriste në rajon, në pragë të fillimit të Lojërave Olimpike në Athinë. Në një deklaratë të përbashkët, që doli pas konferencës një ditore mes tjerash thuhet se "Lojërat Olimpike do të jenë një sfidë e veçantë dhe detyrë prioritare e forcave të vendeve Ballkanike. Kjo marrëveshje bashkëpunimi u nënshkrua nga zyrtarë të Shqipërisë, Maqedonisë, Kosovës, Bosnje-Hercegovinës, dhe Serbisë e Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG