Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Policia ndërkombëtare nuk ka dështuar në kryerjen e detyrës së vet gjatë trazirave të marsit”, tha komisioneri i Policisë së UNMIK-ut, Stefan Feller, në një konferencë shtypi në përmbyllje të misionit të tij tre vjecar në Kosovë.
Feller shprehu pakënaqësinë me raportet e organizatave ndërkombëtare, duke theksuar se dhuna e marsit përfshiu gjithë Kosovën dhe nuk ishte një zhvillim i kufizuar, për t'u vënë në kontroll. Njëherësh Feller bëri të ditur se do vazhdojë kalimi i përgjegjësive tek Shërbimi Policor i Kosovës.
XS
SM
MD
LG