Ndërlidhjet

RIAD


Arabia Saudite është e gatshme të rrisë prodhimin e naftës me 1.3 milionë barrela në ditë, në mënyrë që të plotësojë kërkesat e tregut. Burimet saudite kanë theksuar se vendi është i përgatitur të plotësojë të gjitha nevojat e kompanive ndërkombëtare të tregut dhe të parandalojë rritjen e mëtejshme të cmimit të naftës.
XS
SM
MD
LG