Ndërlidhjet

ATHINË


Komitetit olimpik mori vendim për fatin e dy atletëve të famshëm grekë Kostas Kenteris dhe Katerina Thanou, nëse do të marrin pjesë në garat e Olimpiadës.
Komiteti Olimpik vendosi që dy atletët patjetër të bëjnë testin e drogës, të cilin ata nuk e bënë për shkak të aksidentit rrugor një ditë para testit. Kështu, edhe pse të shtruar në spital, dy atletëve iu dha afati kohor prej 48 orësh të kryejnë testin antidoping.
XS
SM
MD
LG