Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Zgjedhjet, rindërtimi dhe ndërtimi i partneritetit ndërmjet UNMIK-ut dhe institucioneve të Kosovës janë sfidat dhe prioritetet e shefit të ri të UNMIK-ut,Soren Jessen Petersen", thanë bashkëbiseduesit e tij të parë, në ditën kur zoti Petersen ka marrë zyrtarisht detyrën e shefit të UNMIK-ut.
"Zgjedhjet janë pjesë e dialogut dhe serbët duhet të jenë pjesë e bisedimeve", ka thënë Petersen pas takimeve që pati presidentin Ibrahim Rugova, kryeministrin Bajram Rexhepi dhe komandantin e KFOR-it, gjeneralin Kammerhof.
XS
SM
MD
LG