Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i krahut jugor të NATO-së, admirali Gregory Johnson ka takuar sot në Prishtinë shefin e ri të UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen, të cilit i ka ofruar vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë për të realizuar ambientin e sigurt në Kosovë, me çka të gjithë qytetarët do të mund të realizonin të drejtat e tyre qytetare dhe demokratike.
XS
SM
MD
LG