Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë sot është themeluar një komision i përzier ekspertësh nga Kosova, Këshilli dhe Komisioni Evropian dhe nga Serbia, për vlerësimin e dëmeve në 35 kishat e goditura gjatë trazirave të marsit. Qëllimi i punës së këtij komisioni do të jetë paraqitja e raportit lidhur me shkallën e dëmtimeve që do të shërbej më pas për planin e rindërtimit. Po sot, Qeveria e Kosovës ka deklaruar se deri më tash rreth 84 përqind e dëmeve në objektet e banimit janë sanuar.
XS
SM
MD
LG